Car tuning is geen keuze

Lees de nieuwste weetjes en trends over auto’s.

Car tuning is geen keuze

Er zijn mensen die hun auto nog nooit gewassen hebben. Kun je het je voorstellen? Ik snap dat zelf echt niet, ik kan er niet eens tegen wanneer er een vlek op de auto zit, het liefst neem in de auto minstens twee keer per week helemaal onder handen om zeker te zijn dat mijn parel er perfect uitziet. Het is een ziekte misschien, maar auto’s zijn mijn lust en mijn leven.

Aanbevolen: https://www.bilsteinschokdempers.nl/

Momenteel heb ik er drie staan, waarvan er twee helemaal op en top zijn dankzij car tuning. Spoilers, verlichting, verlaagd door het inkorten van de veren en natuurlijk helemaal strak in de lak. Nummer drie is een projectje, een Renault die ik voor een paar honderdjes op de kop kon tikken en waar nog veel werk aan zit.

Een manier van leven

Voor mij en een paar vrienden is car tuning absoluut geen keuze. Het is een manier van leven geworden en dat is vooral goed te merken in de weekenden waar we naar meetings gaan, daar staan honderden auto’s die helemaal bijgewerkt zijn en die een vermogen hebben om jaloers op te worden. Want het tunen gaat niet alleen om de buitenkant van de auto, ook de motor komt aan de beurt. De tijd dat het een hobby was, is overigens ook wel voorbij.

Tip: https://www.milltekuitlaten.nl/

Tegenwoordig gaat al mijn vrije tijd er aan op, al het geld en daarnaast neem ik meer dan regelmatig auto’s van andere mensen onder handen om er zeker van te zijn dat zij het beste resultaat krijgen voor het minste geld. Het enige waar ik me niet mee bezig houd en waar ik ook echt niet goed tegen kan, zijn die grote Amerikaanse lijken op de weg. Waarom zou je een fossiel rijden als je een Need for Speed auto kunt rijden, maar dan in het echte leven?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *